Ladestien

I dag tok vi oss en tur i fjæra. Ruslet rundt med kaffekoppen i sekken. Var lite folk og hunder på Ladestien, så hundene fikk gå løse og kose seg som de ville. Godt for dem å slippe bånd bestandig. Ikke det at mine hunder er plaget av båndtvang hele året…kremt.

Gikk et stykke innover og fant «vår» benk. Figaro hadde alt funnet frem til mange benker hvor han syntes det kunne vært på tide å spise nisten sin. Han hadde som vanlig matlysten i orden når vi er på tur:) Vi drakk kaffe mens regnet silte, naturligvis var skura over da vi bestemte oss for å gå tilbake!

På hjemveien traff vi på en kjempekjekk schæfergutt. I alle fall syntes Malta det, for hun er midt i løpetiden og sto så fint at…. Kunne jo ha blitt fine babyer det, men det får bli siden en gang!

Vel hjemme var det i gang og pelle flått. Fanken og – dro ut fem stykker på hodet til Malta! Figaro hadde ingen, han smaker visst ikke så godt. Jeg tenkte jeg skulle slippe å sette gifthalsbånd på Malta i år når hun er så lita, men må visst tenke over det en gang til.

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: