Treningstart

I går fikk vi ut finger`n og dro opp på banen for å starte trening igjen. Vi har hatt et lengre opphold i sommer mens Malta hadde løpetid. Da var hun helt på bærtur en stund og visste ikke opp ned på seg selv:( Men nå er hun på nett igjen og bare å kjøre på. Ser det meste ligger der ennå. Tom at hun synes «stå» er kjipt. (Jeg korrigerte henne for hardt under innlæring.) Så den får vi øve litt mer på å få morsom, får gå helt tilbake til start igjen.

Vi prøvde «fellesdekk» for første gang i går. Det gikk over all forventning! Jeg gikk ikke så langt unna og snakket til henne mestparten av tiden. Men hun lå tiden ut, enda tre hunder reiste seg og to av dem ikke ble så helt enige. Flinke pia si det:)

Prøvde meg på en enkeltdekk i kveld, men da reiste hun seg etter halve tiden. Korrigerte henne tilbake igjen og lot henne ligge tiden ut. Vi kom også en bit videre på «fot». Nå går hun korte transportstrekker. Det blir ikke så veldig langt og heller i et saaakte tempo. Men er en god start!

Malta er heldigvis klar som et egg igjen, og gir flott kontakt. Men så er hun nå gjeter da og dette er noe vi har øvd på helte tiden. Husker så godt da hun var liten og med på fellestrening; da satt hun der og glodde på meg med de skjønne babyøynene sine – smelt –

Malta kontakt

Malta kontakt

 

I morges var Malta veldig sulten, hun holdt på å gå ut av sitt gode skinn. Jeg hadde god tid, så jeg tenkte at nå skulle hun få sitte ved kjøkkenbenken og øve seg på å være rolig en stund. Brukte derfor laaaang tid på å ordne frokosten hennes. Den ble riktig så morsom, men forsvant på tre sekunder som den pleier….

Frokost

Frokost

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: