Fellestrening på banen

I dag dro jeg mannsterk opp på banen. Kristin ville være med – helt frivillig. (Faktisk var hun med på forrige onsdag også.) Helt utrolig! Men hun koste seg tror jeg. Hun elsker jo dyr. Hun fikk ta seg av Figaro i dag. Han har vært med på banen så mange ganger at han beg. å forbinde plassen med morro og gøy. Så halen hans er fort oppe igjen når han bare får summet seg litt:)

Kristin trener med Figaro.

Kristin trener med Figaro.

 

Jeg hadde ut Malta et par runder. Hun var noe ukonsentrert, men fikk da henne på nett. Nå løsner «fot» virkelig! Klarer bra høyresvinger, venstresvinger må jeg trene mer på:) Tempovekslinger beg. jeg så vidt med i dag og det gikk greit. Blir ennå noe heit når tempoet blir litt høyt, men ikke på nær slik som før.

Malta går fot.

Malta går fot.

 

Nå når «fot» beg å sitte, får jeg fade bort filla. Malta virker best med lek som belønning. Hun elsker mat og tar gjerne en godbit eller fire som belønning, men så går det et par minutter; host-host, og så kommer godbitene opp igjen:(  Skal ta meg sammen og få inn stå under mars. Bare tøys av meg, men jeg later som jeg ser at Malta krymper seg ennå når hun hører stå. Må også tenke ut hvordan jeg vil ha innkomst og starte litt på den.

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: