Løpetid

Arg, så lei jeg er av løpetid nå:( Figaro er helt crazy blitt. Springer rundt som en gal, peser og piper. Mat gidder han ikke spise, det har han ikke tid til. Jokker og styrer med Malta, prøver seg både forran og bak, bare det er en flik av Malta. Han har det travelt nå, merker vel at frøkenen ikke står så mange dager til. Men jeg beundrer tålmodigheten til Malta, hun må da bli lei av «det der» som henger og slenger rundt om kring på henne, uten at det blir til noe! Kommer vel til å stramme opp broren sin når det lir litt utpå her. Sist hun var ferdig med å stå, og sa fra til Figaro om at nå var det ikke klart lenger, ble han dødelig fornærmet: Hyla og brøla som en stukken gris! Så det er morro i heimen for tiden….

Malta har fått enda mer «hår på brøstet» denne løpetiden. Er pinlig nøye med hundemøter. Vet just presis hvor jeg har min egen hund, men vet andre hvor de har sin???  Jeg kan lese min egen hund og kontrollere henne, men kan andre det???  Jeg vil aldri tillate at min hund fester negative efaringer hos andres hunder, men er andre like nøye???  Blir så lei av sledrian og likegyldighet hos hundeførere. Det er faktisk ikke den vanlige mann i gata som er værst bestandig! Kan faktisk være like ille de som en skulle forventet seg så mye mer av…

Noe teit jeg opplevde for en tid tilbake: Malta er snill med små hunder og har erfaring/vett til å behandle de varsomt. Var ei som hadde en noe ustødig voksen småhund mht store hunder. Hun lurte på om hun kunne få teste sin hund på Malta. Slippe den bort for å se om den ble sint?! Noe så teit og uforskammet! Slippe sin hund bort på Malta slik at hun eventuellt lærte at småhunder er sure og farlige??? Nei vet du hva, en plass går grensen.

Ellers så har jeg det riktig bra i dag:) I morgen skal jeg steike opp fem kilo kjøttdeig til instruktørkurs i helga. Noen som føler seg kallet?

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: